Goli Thierry, Bohuon Philippe, Ricci Julien, Trystram Gilles, Collignan Antoine.
2011. Swelling and shrinkage regimes during the acidic marination of meat in presence of salt.
In : Food process engineering in a changing world : Proceedings of the 11th International Congress on engineering an food (ICEF11), May 22-26, 2011, Athens, Greece. Taoukis Petros S. (ed.), Stoforos Nikolaos G. (ed.), Karathanos Vaios T. (ed.), Saravacos George D. (ed.). IAEF
Version publiée
- Anglais
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Matériel d'accompagnement : 1 poster
Classification Agris : Q02 - Traitement et conservation des produits alimentaires
Auteurs et affiliations
- Goli Thierry, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
- Bohuon Philippe, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
- Ricci Julien, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA) ORCID: 0000-0002-8883-7352
- Trystram Gilles, AgroParisTech (FRA)
- Collignan Antoine, Montpellier SupAgro (FRA)
Autres liens de la publication
Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/560498/)
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