Agritrop
Accueil

Traditional foods favorable to gut microbiota? Project design support (FSPI) based on the ImpresS ex ante approach. Proceedings of the workshop held at the University of the Western Cape, Cape Town (South Africa), August 31st - September 1st, 2023

Tovar Claire, Alpha Arlène, Raison Emmanuel, Hasnaoui Amri Nabil. 2023. Traditional foods favorable to gut microbiota? Project design support (FSPI) based on the ImpresS ex ante approach. Proceedings of the workshop held at the University of the Western Cape, Cape Town (South Africa), August 31st - September 1st, 2023. Montpellier : CIRAD, 31 p.

Document technique et de recherche
[img] Version publiée - Anglais
Accès réservé aux personnels Cirad jusqu'au 2025.
Utilisation soumise à autorisation de l'auteur ou du Cirad.
20231009 Cape Town ImpresS ex ante workshop.pdf

Télécharger (3MB) | Demander une copie

Mots-clés libres : Traditional food, Microbiota, Nutrition, Food system, Food environment

Auteurs et affiliations

  • Tovar Claire, CIRAD-DGDRS-Dims (FRA)
  • Alpha Arlène, CIRAD-ES-UMR MOISA (ZAF)
  • Raison Emmanuel, CIRAD-DGDRS-Dims (FRA)
  • Hasnaoui Amri Nabil, CIRAD-DGDRS-Dims (FRA) ORCID: 0000-0002-8071-9917

Source : Cirad-Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/606539/)

Voir la notice (accès réservé à la Dist) Voir la notice (accès réservé à la Dist)

[ Page générée et mise en cache le 2023-10-11 ]