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Article de revue
Contribution of predominant yeasts to the occurence of aroma compounds during cocoa bean fermentation.
Kone Koumba-Mal, Guehi Tagro Simplice, Durand Noël, Ban-Koffi Louis, Berthiot Laurent, Fontana-Tachon Angélique, Brou Kouakou, Boulanger Renaud, Montet Didier. 2016.
Food Research International
,
89
(Part 2) : 910-917.
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.04.010
Production of food yeasts from the solid fraction of palm oil.
Martinet F., Ratomahenina Robert, Graille Jean, Galzy Pierre. 1982.
Biotechnology Letters
,
4
(1) : 9-12.
Mémoire
Valorisation microbiologique de l'huile de palme.
Dwek C.. 1987. Montpellier : ENSAM, 22 p. Mémoire DAA : Génétique des Microorganismes Industriels : Ecole nationale supérieure agronomique de Montpellier
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Mon Dec 16 03:29:36 2024 CET
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