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Résultats pour : "amidon modifié"

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Article de revue

Thermal properties of esterified cassava starches and their maltodextrins in various water systems. Silaket Pawinee, Chatakanonda Pathama, Tran Thierry, Wansuksri Rungtiva, Piyachomkwan Kuakoon, Sriroth Klanarong. 2014. Starch - Stärke, 66 : 1-11.
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Combined effect of fermentation, sun-drying and genotype on breadmaking ability of sour cassava starch. Maldonado Alvardo Pedro Gustavo, Grosmaire Lidwine, Dufour Dominique, Giraldo Toro Andres, Sanchez Teresa, Calle Fernando, Moreno Santander Martín Alonso, Ceballos Hernan, Delarbre Jean-Louis, Tran Thierry. 2013. Carbohydrate Polymers, 98 (1) : 1137-1146.
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Communication sans actes

Characterization of starches from non-cereal crops cultivated in tropical America : comparative analyses of starch behavior under different stress conditions. Dufour Dominique, Hurtado J.J., Wheatley Chris. 1996. In : International Symposium on Cassava Starch and Starch Derivatives. Montpellier : CIRAD-SAR, 42-56. International Symposium on Cassava Starch and Starch Derivatives, Nanning, Chine, 11 Novembre 1996/15 Novembre 1996.

Functional properties of native and modified starches. Alternatives for new industrial uses. Zakhia Nadine, Chuzel Gérard. 1995. In : Actes du symposium sur les hydrates de carbone = Simposio en carbohidratos. Memorias$ENG. EPN, Universidad de Lund. Washington : USAID, 121-139. Simposio en Carbohidratos, Quito, Équateur, 4 Octobre 1993/6 Octobre 1993.

Functional properties of native and modified starches. Alternatives for new industrial uses. Zakhia Nadine, Chuzel Gérard. 1993. In : Symposio en carbohidratos = [Symposium sur les hydrates de carbone]. IPICS; IFS; CIAT; SECTAL; FEDEXPOR. Quito : Escuela Politecnica Nacional, 60. Simposio en Carbohidratos, Quito, Équateur, 4 Octobre 1993/6 Octobre 1993.

Thèse

Facteurs déterminants du pouvoir de panification de l'amidon de Manioc modifié par fermentation et irradiation UV. Maldonado Alvardo Pedro Gustavo. 2014. Montpellier : Université de Montpellier 2, 179 p. Thèse de doctorat : Biochimie, chimie et technologie des aliments : Université Montpellier 2
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Bases moléculaires et thermomécaniques de la propriété d'expansion du Polvilho azedo. Curiacos Bertolini Andréa. 2000. s.l. : Université de Nantes, 208 p. Thèse de doctorat : Sciences agroalimentaires : Université de Nantes
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Transitions thermiques de l'amidon de manioc en milieux peu hydratés. Garcia Véronique. 1996. Paris : INA-PG, 176 p. Thèse de doctorat : Physico-chimie des bio-produits : Institut national agronomique Paris-Grignon

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