Agritrop
Accueil

Résultats pour : "céréale pour petit dejeuner"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun

Nombre de documents : 3.

Article de revue

Improvement of iron and β-Carotene bioaccessibility in complementary foods: Biofortification of local crops With organic residual products and microorganisms. Thiam Mbeugué, Diouf Adama, Icard-Vernière Christèle, Avallone Sylvie, Ndiaye Ndèye Fatou, De Souza Marielle Atala, Médoc Jean-Michel, Idohou-Dossou Nicole, Humblot Christèle. 2025. Food Science and Nutrition, 13 (1):e4745, 11 p.
[img]
Prévisualisation

Characterization of the Beninese traditional ogi, a fermented maize slurry : physicochemical and microbiological aspects. Coffi Nago Mathurin, Hounhouigan Joseph D., Akissoé Noël H., Zanou E., Mestres Christian. 1998. International Journal of Food Science and Technology, 33 : 307-315.
[img]

Effects of maize type and fermentation conditions of the quality of Beninese traditional ogi, a fermented maize slurry. Nago Mathurin Coffi, Tétégan E., Matencio Françoise, Mestres Christian. 1998. Journal of Cereal Science (28) : 215-222.
[img]

Liste générée le Mon Mar 10 02:33:30 2025 CET.