Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "cinétique chimique"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
3
.
Article de revue
Mass transfer kinetics of nonvolatile compounds into coffee beans during wet processing: Study at the laboratory scale and in real conditions using two yeast strains.
Hadj Salem Fatma, Vasai F., Duez C., Sieczkowski Nathallie, Boulanger Renaud, Collignan Antoine. 2022.
ACS Food Science and Technology
,
2
(5) : 852-861.
https://doi.org/10.1021/acsfoodscitech.2c00022
Modelling folates reaction kinetics during cowpea seed germination in comparison with soaking.
Coffigniez Fanny, Rychlik Michael, Mestres Christian, Striegel Lisa, Bohuon Philippe, Briffaz Aurélien. 2021.
Food Chemistry
,
340
:127960, 8 p.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.127960
Prévisualisation
Exploration of reaction mechanisms of anthocyanin degradation in a roselle extract through kinetic studies on formulated model media.
Sinela André Mundombe, Mertz Christian, Achir Nawel, Rawat Nadirah, Vidot Kévin, Fulcrand Hélène, Dornier Manuel. 2017.
Food Chemistry
,
235
: 67-75.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.05.027
Liste générée le
Mon Nov 18 03:26:16 2024 CET
.