Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "désacidification"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
11
.
Modeling of clarified tropical fruit juice deacidification by electrodialysis.
Vera Edwin, Sandeaux Jacqueline, Persin Françoise, Pourcelly Gérald, Dornier Manuel, Ruales Jenny. 2009.
Journal of Membrane Science
,
326
(2) : 472-483.
https://doi.org/10.1016/j.memsci.2008.10.034
Deacidification of clarified tropical fruit juices by electrodialysis : characteristics of the deacidified juices.
Vera Edwin, Sandeaux Jacqueline, Persin Françoise, Pourcelly Gérald, Dornier Manuel, Ruales Jenny. 2007.
Journal of Food Engineering
,
78
: 1439-1445.
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2006.01.015
Deacidification of clarified tropical fruit juices by electrodialysis : influence of operationg conditions on the process performances.
Vera Edwin, Sandeaux Jacqueline, Persin Françoise, Pourcelly Gérald, Dornier Manuel, Ruales Jenny. 2007.
Journal of Food Engineering
,
78
: 1427-1438.
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2006.01.014
Soft purification of lampante olive oil by microfiltration.
Hafidi Abdellatif, Pioch Daniel, Ajana Hamid. 2005.
Food Chemistry
,
92
: 17-22.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.07.018
Désacidification de jus de fruit par électrodialyse.
Vera Calle Edwin Rafael. 2004. Montpellier : UM2, 223 p. Thèse de doctorat : Génie des procédés : Université Montpellier 2
Comparison between different ion exchange resins for the deacidification of passion fruit juice.
Vera Calle Edwin Rafael, Dornier Manuel, Ruales Jenny, Vaillant Fabrice, Reynes Max. 2003.
Journal of Food Engineering
,
57
(2) : 199-207.
https://doi.org/10.1016/S0260-8774(02)00298-4
Comparison of different methods for deacidification of clarified passion fruit juice.
Vera Calle Edwin Rafael, Ruales Jenny, Dornier Manuel, Sandeaux Jacqueline, Persin Françoise, Pourcelly Gérald, Vaillant Fabrice, Reynes Max. 2003.
Journal of Food Engineering
,
59
(4) : 361-367.
https://doi.org/10.1016/S0260-8774(02)00495-8
Deacidification of clarified passion fruit juice using different configuratons of electrodialysis.
Vera Edwin, Ruales Jenny, Dornier Manuel, Sandeaux Jacqueline, Sandeaux Roger, Pourcelly Gérald. 2003.
Journal of Chemical Technology and Biotechnology
,
78
(8) : 918-925.
https://doi.org/10.1002/jctb.827
Deacidification of the clarified passion fruit juice (
P. edulis
f.
flavicarpa
).
Vera Calle Edwin Rafael, Ruales Jenny, Dornier Manuel, Sandeaux Jacqueline, Sandeaux Roger, Pourcelly Gérald. 2002.
Desalination
,
149
(1-3) : 357-361.
https://doi.org/10.1016/S0011-9164(02)00822-6
Biocatalysed deacidification : reaction optimization on a model hyperacid oil.
Ducret A., Pina Michel, Montet Didier, Graille Jean. 1992.
Biotechnology Letters
,
14
(3) : 185-188.
https://doi.org/10.1007/BF01023356
Réduction de l'acidité des huiles hyperacides.
Ducret A.. 1989. Montpellier : USTL, 24 p. Mémoire DEA : Fin d'Etudes en Sciences des Aliments, Nutrition, Fermentations : Université des sciences et techniques du Languedoc
Liste générée le
Mon Nov 18 01:30:52 2024 CET
.