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Stabilization of infant formulas against lipid oxidation: What are the key structural levers?
Cancalon Mathilde, Barouh Nathalie, Hemery Youna, Baréa Bruno, Durand Erwann, Bourlieu-Lacanal Claire, Villeneuve Pierre. 2024.
European Journal of Lipid Science and Technology
,
126
(2):2300161, 14 p.
https://doi.org/10.1002/ejlt.202300161
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Evaluation of the use of surfactants as additives in enzymatic glycerolysis reactions.
Feltes Maria Manuela Camino, Villeneuve Pierre, Baréa Bruno, De Oliveira Débora, Ninow Jorge Luiz. 2012.
European Journal of Lipid Science and Technology
,
114
(12) : 1352-1357.
https://doi.org/10.1002/ejlt.201200065
Antioxidant effect of soy lecithins on vegetable oil stability and their synergism with tocopherols.
Judde Armelle, Villeneuve Pierre, Rossignol-Castera Anne, Le Guillou Anne. 2003.
Journal of the American Oil Chemists' Society
,
80
(12) : 1209-1215.
https://doi.org/10.1007/s11746-003-0844-4
Programme "Aliment demain 1994". Interactions et organisation moléculaires dans les milieux hydrophobes. Application à l'optimisation d'un procédé membranaire de fractionnement des matières grasses en milieu hydrophobe.
Parmentier M., Graille Jean, Cot L.. 1997. Vandoeuvre-les-Nancy : INPL, 320 p.
Raffinage des huiles végétales par microfiltration. Interaction milieu hydrophobe/membrane.
Larguèze Christophe. 1997. Montpellier : Université de Montpellier 2, 226 p. Thèse d'université : Chimie Théorique, Physique, Analytique : Université des sciences et techniques du Languedoc
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Mon Dec 23 00:38:39 2024 CET
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