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Article de revue

Culinary practices mimicking a polysaccharide-rich recipe enhance the bioaccessibility of fat-soluble micronutrients. Dhuique-Mayer Claudie, Servent Adrien, Descalzo Adriana Maria, Mouquet-Rivier Claire, Amiot Marie Josèphe, Achir Nawel. 2016. Food Chemistry, 210 : 182-188.
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.04.037
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Communication avec actes

Incorporation of fat-soluble bioactive compounds during development processing of a fermented-maize yogurt- like food containing phytosterols and papaya extracts. Descalzo Adriana Maria, Pérez C.D., Bouzas Aldana, Dhuique-Mayer Claudie. 2016. In : Book of abstracts of the food factor 1 Barcelona conference, 2-4 November 2016, Barcelona (Spain). Formatex. Barcelona : Formatex Research Center, Résumé, 263.
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Communication sans actes

Classification des chocolats selon leur empreinte globale fluorescente ? Boulanger Renaud, Alary Karine, Preys S., Repoux M., Descalzo Adriana Maria, Maraval Isabelle, Davrieux Fabrice. 2017. In : Booklet of abstracts of the first International Symposium on Cocoa Research ISCR 2017. ICCO. Lima : ICCO, Résumé, 124-125.
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Liste générée le Wed Apr 25 05:36:55 2018 CEST.