Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Auteur Cirad
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Type de document
|
Année de publication
|
Aucun
Nombre de documents :
2
.
Alcoholic fermentation as a potential tool for coffee pulp detoxification and reuse: Analysis of phenolic composition and caffeine content by HPLC-DAD-MS/MS.
Santos Da Silveira Jessica, Mertz Christian, Morel Gilles, Lacour Stella, Belleville Marie-Pierre, Durand Noël, Dornier Manuel. 2020.
Food Chemistry
,
319
:126600, 7 p.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.126600
Prévisualisation
Solid-state fermentation as a sustainable method for coffee pulp treatment and production of an extract rich in chlorogenic acids.
Santos Da Silveira Jessica, Durand Noel, Lacour Stella, Belleville Marie-Pierre, Perez Ana, Loiseau Gérard, Dornier Manuel. 2019.
Food and Bioproducts Processing
,
115
: 175-184.
https://doi.org/10.1016/j.fbp.2019.04.001
Prévisualisation
Liste générée le
Sat Nov 23 01:18:13 2024 CET
.