Agritrop
Accueil

Parcourir par Auteur Cirad

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Type de document | Année de publication | Aucun

Nombre de documents : 5.

Dynamics of bacterial and fungal communities of mango: From the tree to ready-to-Eat products. Taibi Ahmed, Diop Alioune, Leneveu-Jenvrin Charlène, Broussolle Véronique, Lortal Sylvie, Méot Jean-Michel, Soria Christian, Chillet Marc, Lechaudel Mathieu, Minier Jérôme, Constancias Florentin, Remize Fabienne, Meile Jean-Christophe. 2022. Food Microbiology, 108:104095, 14 p.
[img]

Impact of special drying schemes on color stability of mangoes with different maturity degrees. Diop Alioune, Méot Jean-Michel, Lechaudel Mathieu, Chiroleu Frédéric, Diop Ndiaye Nafissatou, Mertz Christian, Cisse Mady, Chillet Marc. 2022. Foods, 11 (5):656, 11 p.
[img]
Prévisualisation

A virtual fruit model to improve fruit quality of ripe mangoes for fresh consumption or drying by managing cultural practices and storage conditions. Drouillard Antoine, Diop Alioune, Grechi Isabelle, Méot Jean-Michel, Lechaudel Mathieu, Memah Mohamed-Mahmoud, Génard Michel. 2022. In : Proceeding of the International Symposium on Integrative Approaches to Product Quality in Fruits and Vegetables. Mitchell A. (ed.), Bertin N. (ed.). Louvain : ISHS, 127-136. (Acta Horticulturae, 1353) ISBN 978-94-62613-51-5 International Horticultural Congress (IHC2022): International Symposium on Integrative Approaches to Product Quality in Fruits and Vegetables. 31, Angers, France, 14 Août 2022/20 Août 2022.
[img]

Impact du pré-récolte, du post-récolte et des conditions de séchage sur la qualité des mangues sèches naturelles. Diop Alioune. 2021. Saint-Denis : Université de la Réunion, 132 p. Thèse de doctorat : Génie des Procédés : Université de la Réunion
[img]
Prévisualisation

Impact of preharvest and postharvest on color changes during convective drying of mangoes. Diop Alioune, Méot Jean-Michel, Lechaudel Mathieu, Chiroleu Frédéric, Diop Ndiaye Nafissatou, Mertz Christian, Cisse Mady, Chillet Marc. 2021. Foods, 10 (3):490, 14 p.
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Wed Apr 17 01:24:11 2024 CEST.