Parcourir par Auteur Cirad
Nombre de documents : 5.
Article de revue
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](/607776/1.haspreviewThumbnailVersion/2024%20Siguemoto%20alpha-gal.pdf) Prévisualisation |
Communication par affiche
Communication sans actes
Impact of pH and temperature on a-galactosides diffusion and degradation during steeping and cooking processes of chickpea, lentils, and beans.
Siguemoto Erica, Mestres Christian, Ollier Léa, Avezum Luiza.
2023.
In : ICEF14 Book of abstracts : "Sustainable food manufacturing for a resilient food chain". IAEF
. Nantes : IAEF, Résumé, p. 387.
International Congress on Engineering and Food, Nantes, France, 20 Juin 2023/23 Juin 2023.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](/607779/1.haspreviewThumbnailVersion/2023%20Siguemoto%20ICEF%20oral.pdf) Prévisualisation |
Liste générée le Wed Jul 17 02:35:09 2024 CEST.