Nombre de documents : 3.
2023
The URBAL participatory method: collectively documenting sustainable food innovation impact pathways.
Lepiller Olivier, Valette Elodie, Blay-Palmer Alison, Sautier Denis, Bruckert Michaël, Perignon Marlène, Nguyen Thi Tan Loc, Nguyen Thi Sau, Roudelle Ophélie, Wood Amelie.
2023.
In : Studying food and eaters. A cocktail of perspectives and methods. Lepiller Olivier (ed.), Fournier Tristan (ed.), Bricas Nicolas (ed.), Figuie Muriel
. Versailles : Ed Quae, 165-175.
(Update sciences et technologies)
ISBN 978-2-7592-3663-3
Prévisualisation |
The role of school canteens in building more sustainable food systems: The impact pathways of the "Ma Cantine Autrement" programme in Montpellier.
Perignon Marlène, Lepiller Olivier, Intoppa Beatrice, Valette Elodie, Roudelle Ophélie, Wood Amelie.
2023.
In : Evaluating sustainable food system innovations: A global toolkit for cities. Valette Elodie, Blay-Palmer Alison, Intoppa Beatrice (ed.), Di Battista Amanda (ed.), Roudelle Ophélie (ed.), Chaboud Géraldine (ed.)
. Abingdon : Routledge, 77-100.
(Routledge Studies in Food, Society and the Environment)
ISBN 978-1-032-25881-2
Prévisualisation |
2021
Urbal : une évaluation participative et qualitative de la durabilité des innovations alimentaires.
Lepiller Olivier, Valette Elodie, Blay-Palmer Alison, Sautier Denis, Bruckert Michaël, Perignon Marlène, Nguyen Thi Tan Loc, Nguyen Thi Sau, Roudelle Ophélie, Wood Amelie.
2021.
In : Méthodes d'investigation de l'alimentation et des mangeurs - MIAM. Lepiller Olivier (ed.), Fournier Tristan (ed.), Bricas Nicolas (ed.), Figuié Muriel (ed.)
. Versailles : Ed. Quae, 187-199.
(Update sciences et technologies)
ISBN 978-2-7592-3346-5
Prévisualisation |
Liste générée le Sat Nov 23 01:31:21 2024 CET.