Agritrop
Accueil

Parcourir par Auteur Cirad

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Type de document | Année de publication | Aucun

Nombre de documents : 2.

Article de revue

Exploring the impact of fermentation time and climate on quality of cocoa bean-derived chocolate: Sensorial profile and volatilome analysis. Llano Gil Sandra Milena, Vaillant Fabrice, Santander Margareth, Zorro Gonzalez Andrés felipe, González-Orozco Carlos E., Maraval Isabelle, Boulanger Renaud, Escobar Sebastián. 2024. Foods, 13:2614, 18 p.
[img]
Prévisualisation

Main urinary biomarkers of golden berries (Physalis peruviana) following acute and short-term nutritional intervention in healthy human volunteers. Vaillant Fabrice, Llano Gil Sandra Milena, Martín Alberto Ángel, Moreno-Castellanos Natalia. 2023. Food Research International, 173 (2):113443, 10 p.
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Sat Jan 25 03:15:11 2025 CET.