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Desorption isotherms, net isosteric heat and the effect of temperature and water activity on the antioxidant activity of two varieties of onion (
Allium cepa
L).
Bouba Armand A., Njintang Yanou Nicolas, Nkouam Gilles Bernard, Mang Yannick Dimitry, El-Sayed Abdel-Fattah M., Scher Joel, Montet Didier, Mbofung Carl Moses. 2014.
International Journal of Food Science and Technology
,
49
(2) : 444-552.
https://doi.org/10.1111/ijfs.12321
Low-cost device for constructing sorption isotherms.
Gibert Olivier, Méot Jean-Michel, Marouzé Claude, Brouat Jacques. 2006.
Drying Technology
,
24
(12) : 1697-1704.
https://doi.org/10.1080/07373930601031687
Stabilisation par séchage et qualité de la datte Deglet-Nour.
Belarbi Abla. 2001. Massy : ENSIA, 203 p. Thèse de doctorat : Génie des procédés : Ecole nationale supérieure des industries agricoles et alimentaires
Water desorption isotherms for eleven varieties of dates.
Belarbi Abla, Aymard Christian, Méot Jean-Michel, Thémelin André, Reynes Max. 2000.
Journal of Food Engineering
,
43
(2) : 103-107.
https://doi.org/10.1016/S0260-8774(99)00138-7
Optimisation des procédés combinés de déshydratation-imprégnation par immersion (dans des solutions concentrées) et de séchage par entraînement (à l'air chaud).
Thémelin André. 1994. Massy : ENSIA, 169 p. Thèse de doctorat : Génie des Procédés : Ecole nationale supérieure des industries agricoles et alimentaires
Cation exchange isotherms applied to the study of salt affected-irrigated soils.
Aventurier Alain, Fallavier Paul, Ducloux J., Guero Yadji, Valet Serge. 1992. Montpellier : CIRAD-GERDAT, 13 p.
Correlacion entre actividad de agua y contenido de agua : equilibro higroscopico e isotermas de sorcion.
Chuzel Gérard. 1992. In : Actividad de agua en alimentos, procesamiento y conservaciÓn mediante su control. De Stouvenel A., Chuzel Gérard. UNIVALLE-Facultad de Ingenieria, CIRAD-SAR
. Cali : UNIVALLE
, 36-49.
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