Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "Kava"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
8
.
Kavalactones and flavokavins profiles contribute to quality assessment of kava (
Piper methysticum
G. Forst.), the Traditional beverage of the Pacific.
Lebot Vincent, Michalet Serge, Legendre Laurent. 2019.
Beverages (Basel)
,
5
(2):34, 14 p.
https://doi.org/10.3390/beverages5020034
Prévisualisation
Colorimetric assessment of kava (
Piper methysticum
Forst.) quality.
Lhuissier Tiphaine, Mercier Pierre-Edouard, Michalet Serge, Lebot Vincent, Legendre Laurent. 2017.
Journal of Food Composition and Analysis
,
59
: 27-34.
https://doi.org/10.1016/j.jfca.2017.02.005
Buveurs de kava.
Siméoni Patricia, Lebot Vincent. 2014. Port-Vila : Ed. Géo-consulte, 362 p. ISBN 978-2-9533362-3-8
Kava and kava hepatotoxicity : Requirements for novel experimental, ethnobotanical and clinical studies based on a review of the evidence.
Teschke Rolf, Qiu Samuel, Tran Dang Xuan, Lebot Vincent. 2011.
Phytotherapy Research
,
25
(9) : 1263-1274.
https://doi.org/10.1002/ptr.3464
Proposal for a Kava Quality Standardization Code.
Teschke Rolf, Lebot Vincent. 2011.
Food and Chemical Toxicology
,
49
(10) : 2503-2516.
https://doi.org/10.1016/j.fct.2011.06.075
Quantification of Kavalactones and determination of kava (
Piper methysticum
) chemotypes using near-infrared reflectance spectroscopy for quality control in Vanuatu.
Lasme Privat, Davrieux Fabrice, Montet Didier, Lebot Vincent. 2008.
Journal of Agricultural and Food Chemistry
,
56
(13) : 4976-4981.
https://doi.org/10.1021/jf800439g
Validation of
Piper Methysticum
var.
wichmannii
(Piperaceae).
Applequist Wendy L., Lebot Vincent. 2006.
Novon
,
16
(1) : 3-4.
https://doi.org/10.3417/1055-3177(2006)16[3:VOPMVW]2.0.CO;2
The quality of kava consumed in the South Pacific.
Lebot Vincent. 2006.
HerbalGram
(71) : 34-37.
Liste générée le
Mon Dec 16 05:01:57 2024 CET
.