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Résultats pour Auteur : "Bureau, Sylvie"

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Projet INSPIR : Circuit inter-laboratoires du Réseau National INRAE NIRS. Naudet-Huart Myriam, Touratier Michaël, Regulier Jennifer, Desfontaines Lucienne, Leinster Jocelyne, Bureau Sylvie, Serino Sylvie, Gouble Barbara, Lepoittevin Camille, Alvarez David, Gardet Olivier, Barotin Charlène, Dorlac Alexis, Compan Frédéric, Ecarnot Martin, Segura Vincent, Sotillo Armelle, Singer Mathilde, Chaix Gilles, Crespin Paul, Roger Jean-Michel, Cornet Denis, Zeller Bernhar, Rossard Virginie, Flutre Timothée, Fievet Julie, Enjalbert Jérôme, Serre Valentin, Breuil Sébastien, Thoisy Jeanne-Chantal, Habrant Annouck, Gaudard François, Rolland Sophie, Ganier Philippe, Perrin Pierre, Lecloux Eric, Levasseur Cécile, Griveau Yves, Dufayet Valérie, Colombet Céline. 2024. In : Résumés des communications présentées aux 25èmes rencontres HélioSPIR, Montpellier (France), 11-12 juin 2024. Bastianelli Denis (ed.), Gilles Chaix (ed.). HélioSPIR. Montpellier : Association HélioSPIR, Résumé, 11-12. Rencontres HélioSPIR. 25, Montpellier, France, 11 Juin 2024/12 Juin 2024.
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Fourier transform infra-red spectroscopy analysis of cell walls from sweetpotato roots. Biophysical characterization of quality traits, WP2. McDougall Gordon, Bureau Sylvie (collab.), Meghar Karima (collab.), Mestres Christian (collab.). 2023. Dundee : RTBfoods Project-CIRAD, 9 p.
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Aroma characterization of various apricot varieties using headspace-solid phase microextraction combined with gas chromatography-mass pectrometry and gas chromatography-olfactometry. Guillot Sylvie, Peytavi Laurence, Bureau Sylvie, Boulanger Renaud, Lepoutre Jean-Paul, Crouzet Jean, Schorr-Galindo Sabine. 2006. Food Chemistry, 96 (1) : 147-155.
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Tracers of apricot aromatic quality. Guillot Sylvie, Boulanger Renaud, Crouzet Jean, Bureau Sylvie, Lepoutre Jean-Paul, Galindo Sabine. 2003. In : Flavour research at the dawn of the twenty-first century : Proceedings of the 10th Weurman Flavour Research Symposium, Beaune, France, 22 - 25 June 2002. J.L. Le Quéré, P.X. Etiévant (eds.). Paris : Lavoisier Tec et Doc, 606-609. ISBN 2-7430-0639-0 Weurman Flavour Research Symposium. 10, Beaune, France, 24 Juin 2002/28 Juin 2002.

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