Nombre de documents : 6.
Article de revue
New trials to make camel mozzarella.
Konuspayeva Gaukhar, Shomamrey M., Aleliwi N., Camier Bénédicte, Faye Bernard.
2014.
Al-Farabi Kazakh National University Bulletin. Biology Series,
60 (1-2) : 138-140.
Prévisualisation |
Communication par affiche
Manufacture and characterization of white cheese from camel milk / mineralisation and buffering capacity a comparaison with cow milk.
Camier Bénédicte, Beaucher Eric, Gaucheron Frédéric, Konuspayeva Gaukhar, Faye Bernard.
2014.
In : 2nd International symposium on Mineral and Dairy products, 26-27 February 2014, Auckland, New Zealand
. s.l. : s.n., 1 p.
International Symposium on Mineral and Dairy Products. 2, Auckland, Nouvelle-Zélande, 26 Février 2014/27 Février 2014.
Prévisualisation |
Communication sans actes
Fabrication et caractérisation physico-chimique d'un fromage "blanc" fabriqué à partir de lait de chamelle - Une comparaison avec le lait de vache.
Camier Bénédicte, Beaucher Eric, Gaucheron Frédéric, Gassi J.Y., Konuspayeva Gaukhar, Faye Bernard.
2014.
In : Premières rencontres internationales sur "Le lait, vecteur de développement". Résumés
. s.l. : s.n., Résumé, 105.
Rencontres internationales "Le lait, vecteur de développement". 1, Rennes, France, 21 Mai 2014/23 Mai 2014.
Physico-chemical characteristics of fresh and corresponding pasteurized camel milks from intensive dairy farm in Saudi Arabia : 479.
Beaucher Eric, Nogueira N., Camier Bénédicte, Jardin J., Briard-Bion V., Musaad Abdelgader, Konuspayeva Gaukhar, Faye Bernard, Gaucheron Frédéric.
2013.
In : JAM 2013 (Joint Annual Meeting) ADSA-ASAS, Indianapolis, Indiana, July 8-12, 2013. American Dairy Science Association ; American Society of Animal Science
. s.l. : s.n., Résumé, 1 p.
Joint Annual Meeting ADSA-ASAS, Indianapolis, Inde, 8 Juillet 2013/12 Juillet 2013.
Prévisualisation |
Liste générée le Thu Apr 25 03:32:25 2024 CEST.