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Résultats pour Auteur : "Chassagne, David"

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Article de revue

Enzymatic hydrolysis of edible Passiflora fruit glycosides. Chassagne David, Boulanger Renaud, Crouzet Jean. 1999. Food Chemistry, 66 (3) : 281-288.
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Free and bound flavour components of Amazonia fruits. 1: Bacuri. Boulanger Renaud, Chassagne David, Crouzet Jean. 1999. Flavour and Fragrance Journal, 14 (5) : 303-311.
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Communication sans actes

The aromatic potential of amazonian fruits. Boulanger Renaud, Chassagne David, Montesinos T., Sakho M., Crouzet Jean. 2000. In : Frontiers of Flavour Science. by Schieberle P, Engel K-H (eds.) : Proceedings of the Ninth Weurman Flavour Research Symposium, 22 - 25 June 1999, Freising, Germany. Garching : Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie, 457-462. ISBN 3-00-005556-8 Weurman Flavour Research Symposium. 9, Freising, Allemagne, 22 Juin 1999/25 Juin 1999.

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