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Résultats pour Auteur : "Chaurand, M."

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Impact of durum wheat milling on deoxynivalenol distribution in the outcoming fractions. Rios Gilbert, Zakhia-Rozis Nadine, Chaurand M., Richard-Forget Florence, Samson Marie-Françoise, Abécassis Joël, Lullien-Pellerin Valérie. 2009. Food Additives and Contaminants. Part A. Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, 26 (4) : 487-495.
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Changes in common wheat grain milling behavior and tissue mechanical properties following ozone treatment. Desvignes Claire, Chaurand M., Dubois M., Sadoudi A., Abécassis Joël, Lullien-Pellerin Valérie. 2008. Journal of Cereal Science, 47 (2) : 245-251.
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Assesment of wheat grain factionation process involvement in the product contamination with deoxynivalenol (DON). Rios Gilbert, Zakhia-Rozis Nadine, Chaurand M., Samson Marie-Françoise, Richard-Forget Florence, Abécassis Joël, Lullien-Pellerin Valérie. 2006. In : Food is life, 13th World Congress of Food Science and Technology, 17-21 September 2006, Nantes. s.l. : s.n., 1 p. World Congress of Food Science and Technology. 13, Nantes, France, 17 Septembre 2006/21 Septembre 2006.
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Prévisualisation

Utilisation alimentaire du maïs au Sénégal et au Togo. Rapport de mission Sénégal et Togo 25 mai - 16 juin 1987. Mestres Christian, Matencio Françoise, Chaurand M.. 1987. Montpellier : CIRAD-IRAT, 22 p. N° de rapport : n°3

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