Nombre de documents : 4.
Article de revue
Communication avec actes
Evolution of the nutritional value of tomato products from the field to the cans : impact of harvesting and processing methods on macro and micro-element contents and lycopene bioaccessibility.
Page D., Labadie C., Degrou A., Giovinazzo R., Brat Pierre, Georgé Stéphane, Renard C.M.G.C..
2013.
In : Proceedings of the Twelfth International Symposium on the processing tomato, Beijing, China, June 9-11, 2012. Camara Montana (ed.), Guitong Li (ed.), Colvine Sophie (ed.). ISHS
. Louvain : ISHS [Belgique], 189-194.
(Acta Horticulturae, 971)
ISBN 978-90-6605-715-9 International Symposium on the Processing Tomato. 12, Pékin, Chine, 9 Juin 2012/11 Juin 2012.
Communication par affiche
Improvement of a colorimetric assay for the determination of total dietary polyphenols in order to complete food composition tables.
Georgé Stéphane, Brat Pierre, Brillouet Jean-Marc, Scalbert Augustin, Amiot Marie Josèphe.
2004.
In : Premier congrès "Polyphenols food health", février 2004, Vichy, France
. s.l. : s.n., 1 p.
Congress Polyphenols Food Health. 1, Vichy, France, Février 2004.
Prévisualisation |
Liste générée le Thu Dec 26 00:42:51 2024 CET.