Résultats pour Auteur : "Gies, Magali"
Nombre de documents : 4.
Article de revue
Impact of storage on the functional characteristics of a fermented cereal product with probiotic potential, containing fruits and phytosterols.
Lingua Mariana, Gies Magali, Descalzo Adriana Maria, Servent Adrien, Páez Roxana B., Baroni María V., Blajman Jesica E., Dhuique-Mayer Claudie.
2022.
Food Chemistry,
370:130993, 9 p.
Prévisualisation |
Communication par affiche
Study of a post-column synchronous fluorescence derivatization to analyze phytates in foods by chromatography.
Servent Adrien, Akissoe Lorene, Mertz Christian, De Saint Priest P., Avallone Sylvie, Gies Magali.
2023.
In : ICEF14 Book of abstracts : "Sustainable food manufacturing for a resilient food chain". IAEF
. Nantes : IAEF, Résumé, p. 431.
International Congress on Engineering and Food, Nantes, France, 20 Juin 2023/23 Juin 2023.
Prévisualisation |
Liste générée le Thu Dec 26 02:55:11 2024 CET.