Nombre de documents : 2.
2009
Modification de la textura y del almidon en frutos verdes de musaceas por procesamiento termico.
Alvarez Cristina, Fernandez Alejandro, Dufour Dominique, Gibert Olivier, Giraldo A., Diaz Alberto, Ucles Santos Ricardo.
2009.
Alimentos Hoy (18), 4 p. Congreso Iberoamericano de Ingenieria en Alimentos. 6, Ambato, Équateur, 5 Novembre 2007/8 Novembre 2007.
2008
Evaluation of highland cassava for starch production in Colombia.
Dufour Dominique, Dufour Elodie, Tirrone G., Escobar Andrés, Giraldo A., Sanchez Teresa.
2008.
In : First Scientific Cassava Meeting the Challenges of the New Millenium, 21-25 July 2008, Ghent, Belgique
. s.l. : s.n., Résumé, 1 p.
Cassava Meeting the Challenges of the New Millenium. 1, Ghent, Belgique, 21 Juillet 2008/25 Juillet 2008.
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