Nombre de documents : 3.
Communication avec actes
Improvement of the general cocoa flavour development diagram : influence of drying on Criollo cocoa flavour.
Portillo Elvis, Graziani Lucia, Boulanger Renaud, Assemat Sophie, Davrieux Fabrice, Cros Emile.
2010.
In : 15th International Cocoa Research Conference : cocoa productivity, quality, profitability, human health and the environment = 15e Conférence internationale sur la recherche cacaoyère : Productivité, qualité, rentabilité du cacao, santé humaine et environnement ; 15 Conferencia Internacional de Pesquisas em Cacau. Cacau : produtividade, qualidade, rentabilidade, saude humanna e amb
. Lagos : Cocoa Producers' Alliance, 1157-1163.
Conférence internationale sur la recherche cacaoyère. 15, San José, Costa Rica, 9 Octobre 2006/14 Octobre 2006.
Communication sans actes
Influence of drying on cocoa aroma development.
Portillo Elvis, Graziani Lucia, Boulanger Renaud, Assemat Sophie, Cros Emile.
2004.
In : Chocolate technology International ZDS Symposium, December 14 - 16, 2004, Köln
. s.l. : s.n., 12 p.
International ZDS Symposium, Köln, Allemagne, 14 Décembre 2004/16 Décembre 2004.
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