Nombre de documents : 27.
Article de revue
Prévisualisation |
Communication avec actes
Black Aspergillus species, OTA producers. Conditions for their growth and toxicogenesis in coffee.
Gueule Dominique, Guyot Bernard, Suarez Quiroz Mirna Leonor, Guiraud Joseph-Pierre.
2007.
In : 21st International Conference on Coffee Science, Montpellier (France), 11th - 15th September 2006 = 21ème Colloque scientifique international sur le café ; 21. Internationales Wissenshaftliches Kolloquium über Kaffee ; 21e Coloquio Cientifico Internacional sobre el Café. ASIC
. Montpellier : ASIC, 213-219.
ISBN 2-900212-20-0 Colloque Scientifique International sur le Café. 21, Montpellier, France, 11 Septembre 2006/15 Septembre 2006.
Importance of water in the wet post-harvest process on the quality of mexican coffee.
Gonzalez-Rios Oscar, Suarez Quiroz Mirna Leonor, Barel Michel, Guyot Bernard, Boulanger Renaud, Guiraud Joseph-Pierre, Schorr-Galindo Sabine.
2007.
In : 21st International Conference on Coffee Science, Montpellier (France), 11th - 15th September 2006 = 21ème Colloque scientifique international sur le café ; 21. Internationales Wissenshaftliches Kolloquium über Kaffee ; 21e Coloquio Cientifico Internacional sobre el Café. ASIC
. Montpellier : ASIC, 450-460.
ISBN 2-900212-20-0 Colloque Scientifique International sur le Café. 21, Montpellier, France, 11 Septembre 2006/15 Septembre 2006.
Influence of the fermentation stage on the ochratoxin A production in coffee.
Suarez Quiroz Mirna Leonor, Gonzalez-Rios Oscar, Schorr-Galindo Sabine, Guyot Bernard, Barel Michel, Guiraud Joseph-Pierre.
2007.
In : 21st International Conference on Coffee Science, Montpellier (France), 11th - 15th September 2006 = 21ème Colloque scientifique international sur le café ; 21. Internationales Wissenshaftliches Kolloquium über Kaffee ; 21e Coloquio Cientifico Internacional sobre el Café. ASIC
. Montpellier : ASIC, 231-235.
ISBN 2-900212-20-0 Colloque Scientifique International sur le Café. 21, Montpellier, France, 11 Septembre 2006/15 Septembre 2006.
Influence of coffee processing, water activity, temperature and pH on mould growth and ochratoxin A production in coffee.
Suarez Quiroz Mirna Leonor, Gonzalez Rios Oscar, Barel Michel, Guyot Bernard, Galindo-Schorr Sabine, Guiraud Joseph-Pierre.
2005.
In : 20th International Conference on Coffee Science, 11-15 October 2004, Bangalore, India = 20ème Colloque Scientifique International sur le Café ; 20. Internationales Wissenshaftliches Kolloquium über Kaffee ; 20e Coloquio Cientifico Internacional sobre el Café. ASIC
. Paris : ASIC, 477-480.
ISBN 2-900212-19-7 Colloque Scientifique International sur le Café. 20, Bangalore, Inde, 11 Octobre 2004/15 Octobre 2004.
Cell wall polysaccharides of coffee bean mucilage. Histological characterization during fermentation.
Avallone Sylvie, Guyot Bernard, Michaux-Ferrière Nicole, Guiraud Joseph-Pierre, Olguin Palacios E., Brillouet Jean-Marc.
2000.
In : Dix-huitième colloque scientifique international sur le café = 18th International scientific colloquium on coffee ; 18. Internationales wissenschaftliches Kolloquium über Kaffee ; 18° Coloquio cientifico internacional sobre el café. ASIC
. Paris : ASIC, 463-470.
ISBN 2-900212-17-0 Colloque scientifique international sur le café. 18, Helsinki, Finlande, 2 Août 1999/6 Août 1999.
Communication par affiche
Effect of roasting on the ochratoxin A (OTA) reduction in green coffee beans.
Castellanos-Onorio Olaya, Guyot Bernard, Fontana-Tachon Angélique, Guiraud Joseph-Pierre, Galindo Sabine, Suarez Quiroz Mirna Leonor, Durand Noël.
2010.
In : VIth Latin American Congress on Mycotoxicology, June 27 - July 1, 2010, Merida, Mexique. Latin American Society of Mycotoxicology
. s.l. : s.n., 1 p.
Latin American Congress on Mycotoxicology. 6, Merida, Mexique, 27 Juin 2010/1 Juillet 2010.
Prévisualisation |
Communication sans actes
Influence du type de traitement post-récolte du cacao sur la teneur en ochratoxine-A (OTA) des fèves et des produits dérivés : exposition des consommateurs de l'OTA.
Mounjouenpou Pauline, Durand Noël, Gueule Dominique, Amang a Mbang Joseph, Fontana-Tachon Angélique, Guyot Bernard, Guiraud Joseph-Pierre.
2012.
In : 17th Conférence Internationale sur la Recherche Cacaoyère : Résumés = 17th International Cocoa Research Conference ; 17th Conferencia Internacional De Investigaçao Sobre 0 Cacau ; 17th Conferencia International de Investigacion en Cacao
. Lagos : Alliance des Pays Producteurs de Cacao, Résumé, 99.
Conférence Internationale sur la Recherche Cacaoyère. 17, Yaoundé, Cameroun, 15 Octobre 2012/20 Octobre 2012.
Prévisualisation |
Characterization of the aroma of roasted coffee : Impact of wet post-harvest processing stage.
Gonzalez-Rios Oscar, Suarez Quiroz Mirna Leonor, Boulanger Renaud, Barel Michel, Guyot Bernard, Guiraud Joseph-Pierre, Schorr-Galindo Sabine.
2006.
In : International Scientific Congress on Food Science and Food Biotechnology in Developing Countries, 16-18 October 2006, Coahuila, Mexico. Mexican Association of Food Science ; AMECA
. s.l. : s.n., 113-118.
International Scientific Congress on Food Science and Food Biotechnology in Developing Countries, Coahuila, Mexique, 16 Octobre 2006/18 Octobre 2006.
Liste générée le Thu Dec 26 03:12:24 2024 CET.