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Résultats pour Auteur : "Lortal, Sylvie"

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Nombre de documents : 6.

2022

Dynamics of bacterial and fungal communities of mango: From the tree to ready-to-Eat products. Taibi Ahmed, Diop Alioune, Leneveu-Jenvrin Charlène, Broussolle Véronique, Lortal Sylvie, Méot Jean-Michel, Soria Christian, Chillet Marc, Lechaudel Mathieu, Minier Jérôme, Constancias Florentin, Remize Fabienne, Meile Jean-Christophe. 2022. Food Microbiology, 108:104095, 14 p.
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2021

Geographical and cultivar features influence the epiphytic microbiota associated with mango. Taibi Ahmed, Amoyal C., Rivallan Ronan, Carlin Frédéric, Broussolle Véronique, Lortal Sylvie, Constancias F., Meile Jean-Christophe. 2021. In : Proceedings of the V International symposium on postharvest pathology: From consumer to laboratory – Sustainable approaches to managing postharvest pathogens. Jijakli M.H (ed.), Wisniewski M. (ed.), Droby S. (ed.). ISHS, IHSM. Louvain : ISHS, 293-308. (Acta Horticulturae, 1325) ISBN 978-94-6261-323-2 International symposium on postharvest pathology: From consumer to laboratory - Sustainable approaches to managing postharvest pathogens. 5, Liège, Belgique, 19 Mai 2019/24 Mai 2019.
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Terroir is the main driver of the epiphytic bacterial and fungal communities of mango carposphere in Reunion Island. Taibi Ahmed, Rivallan Ronan, Broussolle Véronique, Pallet Dominique, Lortal Sylvie, Meile Jean-Christophe, Constancias Florentin. 2021. Frontiers in Microbiology, 11:619226, 19 p.
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2019

Réflexions sur le développement du secteur laitier et sa durabilité dans différentes parties du monde. Sraïri Mohamed Taher, Chatellier Vincent, Corniaux Christian, Faye Bernard, Aubron Claire, Hostiou Nathalie, Safa Alejandra, Bouhallab Saïd, Lortal Sylvie. 2019. INRA Productions Animales, 32 (3) : 339-358.
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2017

Key odor and physicochemical characteristics of raw and roasted jicaro seeds (Crescentia alata K.H.B.). Corrales Hernandez Carla, Lebrun Marc, Vaillant Fabrice, Madec Marie Noelle, Lortal Sylvie, Pérez Ana Mercedes, Fliedel Geneviève. 2017. Food Research International, 96 : 113-120.
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2016

A highly nutritious native seed as an innovative food resource in Central America. Corrales Hernandez Carla, Servent Adrien, Prades Alexia, Lomonte B., Lortal Sylvie, Dornier Manuel, Pérez Ana Mercedes, Vaillant Fabrice, Fliedel Geneviève. 2016. In : Book of abstracts of the food factor 1 Barcelona conference, 2-4 November 2016, Barcelona (Spain). Formatex. Barcelona : Formatex Research Center, Résumé, 2. The food factor 1 Barcelona conference: Established, emerging and exploratory food science and technology. 1, Barcelone, Espagne, 2 Novembre 2016/4 Novembre 2016.
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