Agritrop
Accueil

Résultats pour Auteur : "McDougall, Gordon"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Type de document | Année de publication | Aucun

Nombre de documents : 6.

Article de revue

Contrasting effects of polysaccharide components on the cooking properties of roots, tubers and bananas. Mestres Christian, Taylor Mark, McDougall Gordon, Arufe Vilas Santiago, Tran Thierry, Nuwamanya Ephraim, Dufour Dominique, Nakitto Mariam, Meghar Karima, Rinaldo Dominique, Ollier Léa, Domingo Romain, Moreno Jhon Larry, Delgado Luis Fernando, Kouassi Hermann Antonin, Diby N’Nan A. Sylvie, Mbeguie A Mbeguie Didier, Akissoé Noël, Adinsi Laurent, Rolland-Sabaté Agnès. 2023. Journal of the Science of Food and Agriculture, 10 p.
[img]
Prévisualisation

Document technique et de recherche

Fourier transform infra-red spectroscopy analysis of cell walls from sweetpotato roots. Biophysical characterization of quality traits, WP2. McDougall Gordon, Bureau Sylvie (collab.), Meghar Karima (collab.), Mestres Christian (collab.). 2023. Dundee : RTBfoods Project-CIRAD, 9 p.
[img]
Prévisualisation

Preparation of cell wall material from sweetpotato roots. Biophysical characterization of quality traits, WP2. McDougall Gordon, Rolland-Sabaté Agnès (collab.), Mestres Christian (collab.). 2022. Dundee : RTBfoods Project-CIRAD, 7 p.
[img]
Prévisualisation

Proof of concept about biophysical bases of processing and cooking ability of boiled sweet potato. Biophysical characterization of quality traits, WP2. Mestres Christian, Ollier Léa, Tran Thierry, Moreno Jhon L., Zum Felde Thomas, Swanckaert Jolien, Banda Linly, Taylor Mark, McDougall Gordon. 2021. Montpellier : RTBfoods Project-CIRAD, 9 p.
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Thu May 2 00:45:32 2024 CEST.