Nombre de documents : 6.
Contribution of Grignard reagents in the analysis of short-chain fatty acids.
Pina Michel, Ozenne Catherine Lucette, Lamberet Gilles François, Montet Didier, Graille Jean.
1995.
In : New trends in lipid and lipoprotein analyses. Sebedio J.L. (ed.), Perkins E.G. (ed.)
. Champaign : AOCS, 242-249.
International symposium on new trends in lipid and lipoprotein analysis, La Grande-Motte, France, 15 Septembre 1993/17 Septembre 1993.
Biofaçonnement de la matière grasse laitière.
Ozenne Catherine Lucette.
1993.
Montpellier : Université de Montpellier 2, 162 p. Thèse d'université : Biochimie, biologie cellulaire et moléculaire : Université des sciences et techniques du Languedoc
Contribution of Grignard reagents in the analysis of short chain fatty acids.
Pina Michel, Ozenne Catherine Lucette, Lamberet Gilles François, Montet Didier, Graille Jean.
1993.
In : Analyse des lipides et des lipoprotéines : évolution, perspectives. Brochure des résumés = New trends in lipid and lipoprotein analysis. Conference pre-prints$ENG. AOCS, INRA, ITERG
. Champaign : American Oil Chemists' Society, 8 p.
New trends in lipid and lipoprotein analysis, La Grande-Motte, France, 15 Septembre 1993/17 Septembre 1993.
Liste générée le Thu Oct 17 00:51:44 2024 CEST.