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Résultats pour Auteur : "Preys, Sébastien"

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Nombre de documents : 6.

2021

Multi-block classification of chocolate and cocoa samples into sensory poles. Biancolillo Alessandra, Preys Sébastien, Gaci Belal, Le Quéré Jean-Luc, Labouré Hélène, Deuscher Zoé, Cheynier Véronique, Sommerer Nicolas, Fayeulle Noémie, Costet Pierre, Hue Clotilde, Boulanger Renaud, Alary Karine, Lebrun Marc, Lahon Marie-Christine, Morel Gilles, Maraval Isabelle, Davrieux Fabrice, Roger Jean-Michel. 2021. Food Chemistry, 340:127904, 9 p.
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2020

Multiblock analysis to relate polyphenol targeted mass spectrometry and sensory properties of chocolates and cocoa beans. Fayeulle Noémie, Preys Sébastien, Roger Jean-Michel, Boulanger Renaud, Hue Clotilde, Cheynier Véronique, Sommerer Nicolas. 2020. Metabolites, 10:311, 13 p.
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2019

Volatile compounds profiling by using proton transfer reactiontime of flight‐mass spectrometry (PTR‐ToF‐MS). The case study of dark chocolates organoleptic differences. Deuscher Zoé, Andriot Isabelle, Sémon Etienne, Repoux Marie, Preys Sébastien, Roger Jean-Michel, Boulanger Renaud, Labouré Hélène, Le Quéré Jean-Luc. 2019. Journal of Mass Spectrometry, 54 (1) : 92-119.
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2018

Classification of cocoa beans based on their fluorescent fingerprint to predict sensory poles of chocolates? Alary Karine, Preys Sébastien, Hue Clotilde, Descalzo Adriana Maria, Maraval Isabelle, Davrieux Fabrice, Boulanger Renaud. 2018. In : Cocotea 2019 book of abstracts. Jacobs University Bremen. Bremen : Jacobs University Bremen, Résumé, 57. International Congress on Cocoa Coffee and Tea. 5, Bremen, Allemagne, 26 Juin 2019/28 Juin 2019.
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2017

Chocolates classification according to their volatile compounds fingerprints measured by PTR-ToF-MS. Deuscher Zoé, Andriot Isabelle, Sémon Etienne, Labouré Hélène, Repoux Marie, Preys Sébastien, Boulanger Renaud, Le Quéré Jean-Luc. 2017. , Résumé, 1 p. International Congress on Cocoa Coffee and Tea. 4, Turin, Italie, 25 Juin 2017/28 Juin 2017.
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Classification des chocolats selon leur empreinte globale fluorescente ? Boulanger Renaud, Alary Karine, Preys Sébastien, Repoux Marie, Descalzo Adriana Maria, Maraval Isabelle, Davrieux Fabrice. 2017. In : Booklet of abstracts of the first International Symposium on Cocoa Research ISCR 2017. ICCO. Lima : ICCO, Résumé, 124-125. International Symposium on Cocoa Research – ISCR 2017 : Promoting Advances in Research to Enhance the Profitability of Cocoa Farming. 1, Lima, Pérou, 13 Novembre 2017/17 Novembre 2017.
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