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Résultats pour Auteur : "Relkin, Perla"

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Nombre de documents : 4.

2006

Thermal characterization of chicken fat dry fractionation process. Arnaud Elodie, Trystram Gilles, Relkin Perla, Collignan Antoine. 2006. Journal of Food Engineering, 72 (4) : 390-397.
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2005

Modelling of heat transfers and prediction of crystallization during cooling of chicken fat. Arnaud Elodie, Trystram Gilles, Relkin Perla, Collignan Antoine. 2005. In : EUROTHERM Seminar 77, Heat and Mass Transfer in Food Processing, June 20-22, 2005, Parma, Italy. s.l. : s.n., 6 p. Eurotherm Seminar 77, Parme, Italie, 20 Juin 2005/22 Juin 2005.
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2004

Characterisation of chicken fat dry fractionation at the pilot scale. Arnaud Elodie, Relkin Perla, Pina Michel, Collignan Antoine. 2004. European Journal of Lipid Science and Technology, 106 : 591-598.
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Contribution de l'ACD au suivi du fractionnement à sec de la matière grasse de poulet. Arnaud Elodie, Relkin Perla, Collignan Antoine. 2004. In : 35ème Journées de calorimétrie et d'analyse thermique, Saint-Etienne, France, 11-13 mai 2004. s.l. : s.n., 1-2. Journées de calorimétrie et d'analyse thermique. 35, Saint-Etienne, France, 11 Mai 2004/13 Mai 2004.

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