Résultats pour Auteur : "Repoux, Marie"
Nombre de documents : 4.
Prévisualisation |
Chocolates classification according to their volatile compounds fingerprints measured by PTR-ToF-MS.
Deuscher Zoé, Andriot Isabelle, Sémon Etienne, Labouré Hélène, Repoux Marie, Preys Sébastien, Boulanger Renaud, Le Quéré Jean-Luc.
2017.
, Résumé, 1 p.
International Congress on Cocoa Coffee and Tea. 4, Turin, Italie, 25 Juin 2017/28 Juin 2017.
Prévisualisation |
Classification des chocolats selon leur empreinte globale fluorescente ?
Boulanger Renaud, Alary Karine, Preys Sébastien, Repoux Marie, Descalzo Adriana Maria, Maraval Isabelle, Davrieux Fabrice.
2017.
In : Booklet of abstracts of the first International Symposium on Cocoa Research ISCR 2017. ICCO
. Lima : ICCO, Résumé, 124-125.
International Symposium on Cocoa Research – ISCR 2017 : Promoting Advances in Research to Enhance the Profitability of Cocoa Farming. 1, Lima, Pérou, 13 Novembre 2017/17 Novembre 2017.
Prévisualisation |
Liste générée le Thu Sep 26 02:54:37 2024 CEST.