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Résultats pour Auteur : "Repoux, Marie"

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Article de revue

Key aroma compounds of dark chocolates differing in organoleptic properties: A GC-O comparative study. Deuscher Zoé, Gourrat Karine, Repoux Marie, Boulanger Renaud, Labouré Hélène, Le Quéré Jean-Luc. 2020. Molecules, 25 (8):1809, 33 p.
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Volatile compounds profiling by using proton transfer reactiontime of flight‐mass spectrometry (PTR‐ToF‐MS). The case study of dark chocolates organoleptic differences. Deuscher Zoé, Andriot Isabelle, Sémon Etienne, Repoux Marie, Preys Sébastien, Roger Jean-Michel, Boulanger Renaud, Labouré Hélène, Le Quéré Jean-Luc. 2019. Journal of Mass Spectrometry, 54 (1) : 92-119.
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Communication sans actes

Chocolates classification according to their volatile compounds fingerprints measured by PTR-ToF-MS. Deuscher Zoé, Andriot Isabelle, Sémon Etienne, Labouré Hélène, Repoux Marie, Preys Sébastien, Boulanger Renaud, Le Quéré Jean-Luc. 2017. , Résumé, 1 p. International Congress on Cocoa Coffee and Tea. 4, Turin, Italie, 25 Juin 2017/28 Juin 2017.
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Classification des chocolats selon leur empreinte globale fluorescente ? Boulanger Renaud, Alary Karine, Preys Sébastien, Repoux Marie, Descalzo Adriana Maria, Maraval Isabelle, Davrieux Fabrice. 2017. In : Booklet of abstracts of the first International Symposium on Cocoa Research ISCR 2017. ICCO. Lima : ICCO, Résumé, 124-125. International Symposium on Cocoa Research – ISCR 2017 : Promoting Advances in Research to Enhance the Profitability of Cocoa Farming. 1, Lima, Pérou, 13 Novembre 2017/17 Novembre 2017.
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