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Résultats pour Auteur : "Rousset, Sylvie"

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Article de revue

Identifying objective characteristics that predict clusters produced by sensory attributes in cooked rice. Rousset Sylvie, Pons Brigitte, Martin Jean François. 1999. Journal of Texture Studies, 30 (5) : 509-532.
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Communication sans actes

Description et préférences de produits alimentaires analysées par la cartographie des préférences et l'analyse des correspondances. Rousset Sylvie, Martin Jean François, Rousseau F., Pons Brigitte. 2000. In : Sixièmes journées européennes agro-industrie et méthodes statistiques, Pau, 19-21 janvier 2000. s.l. : s.n., 8 p. Journées européennes agro industrie et méthodes statistiques. 6, Pau, France, 19 Janvier 2000/21 Janvier 2000.

Development of a texture profile following sensory analysis of cooked rice. Relationships between grain physico-chemical characteristics, instrumental measurement and sensory analysis of cooked rice. Rousset Sylvie, Pons Brigitte, Pilandon C.. 1994. In : Temperate rice conference on temperate rice. Achievements and potential, Yanco, Australia, 1994 February 21-24. s.l. : s.n., 199-210. Temperate Rice Conference, Yanco, Australie, 21 Février 1994/24 Février 1994.

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