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Résultats pour Auteur : "Sommerer, Nicolas"

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Nombre de documents : 7.

Article de revue

Multi-block classification of chocolate and cocoa samples into sensory poles. Biancolillo Alessandra, Preys Sébastien, Gaci Belal, Le Quéré Jean-Luc, Labouré Hélène, Deuscher Zoé, Cheynier Véronique, Sommerer Nicolas, Fayeulle Noémie, Costet Pierre, Hue Clotilde, Boulanger Renaud, Alary Karine, Lebrun Marc, Lahon Marie-Christine, Morel Gilles, Maraval Isabelle, Davrieux Fabrice, Roger Jean-Michel. 2021. Food Chemistry, 340:127904, 9 p.
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Multiblock analysis to relate polyphenol targeted mass spectrometry and sensory properties of chocolates and cocoa beans. Fayeulle Noémie, Preys Sébastien, Roger Jean-Michel, Boulanger Renaud, Hue Clotilde, Cheynier Véronique, Sommerer Nicolas. 2020. Metabolites, 10:311, 13 p.
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Fast discrimination of chocolate quality based on average-mass-spectra fingerprints of cocoa polyphenols. Fayeulle Noémie, Meudec Emmanuelle, Boulet Jean-Claude, Vallverdu-Queralt Anna, Hue Clotilde, Boulanger Renaud, Cheynier Véronique, Sommerer Nicolas. 2019. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 67 (9) : 2723-2731.
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Characterization of new flavan-3-ol derivatives in fermented cocoa beans. Fayeulle Noémie, Vallverdu-Queralt Anna, Meudec Emmanuelle, Hue Clotilde, Boulanger Renaud, Cheynier Véronique, Sommerer Nicolas. 2018. Food Chemistry, 259 : 207-212.
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The proteome of maritime pine wood forming tissue. Gion Jean-Marc, Lalanne Céline, Le Provost Grégoire, Ferry-Dumazet Hélène, Paiva Jorge, Chaumeil Philippe, Frigerio Jean-Marc, Brach Jean, Barré Aurélien, de Daruvar Antoine, Claverol Stéphane, Bonneu Marc, Sommerer Nicolas, Negroni Luc, Plomion Christophe. 2005. Proteomics, 5 (14) : 3731-3751.
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Communication avec actes

Two molecules newly identified by Mass Spectrometry in fermented cocoa beans impact chocolate sensory quality. Fayeulle Noémie, Vallverdu-Queralt Anna, Meudec Emmanuelle, Boulet Jean-Claude, Roger Jean-Michel, Hue Clotilde, Boulanger Renaud, Cheynier Véronique, Sommerer Nicolas. 2017. In : Proceedings of the first International Symposium on Cocoa Research ISCR 2017. ICCO. Lima : ICCO, 11 p. International Symposium on Cocoa Research – ISCR 2017 : Promoting Advances in Research to Enhance the Profitability of Cocoa Farming. 1, Lima, Pérou, 13 Novembre 2017/17 Novembre 2017.
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Communication sans actes

Linking cocoa polyphenol composition to chocolate quality with Average-Mass-Spectra fingerprints. Fayeulle Noémie, Meudec Emmanuelle, Boulet Jean-Claude, Hue Clotilde, Boulanger Renaud, Cheynier Véronique, Sommerer Nicolas. 2019. In : Cocotea 2019 book of abstracts. Jacobs University Bremen. Bremen : Jacobs University Bremen, Résumé, 4. International Congress on Cocoa Coffee and Tea. 5, Bremen, Allemagne, 26 Juin 2019/28 Juin 2019.
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