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Article de revue
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Communication avec actes
Black Aspergillus species, OTA producers. Conditions for their growth and toxicogenesis in coffee.
Gueule Dominique, Guyot Bernard, Suarez Quiroz Mirna Leonor, Guiraud Joseph-Pierre.
2007.
In : 21st International Conference on Coffee Science, Montpellier (France), 11th - 15th September 2006 = 21ème Colloque scientifique international sur le café ; 21. Internationales Wissenshaftliches Kolloquium über Kaffee ; 21e Coloquio Cientifico Internacional sobre el Café. ASIC
. Montpellier : ASIC, 213-219.
ISBN 2-900212-20-0 Colloque Scientifique International sur le Café. 21, Montpellier, France, 11 Septembre 2006/15 Septembre 2006.
Importance of water in the wet post-harvest process on the quality of mexican coffee.
Gonzalez-Rios Oscar, Suarez Quiroz Mirna Leonor, Barel Michel, Guyot Bernard, Boulanger Renaud, Guiraud Joseph-Pierre, Schorr-Galindo Sabine.
2007.
In : 21st International Conference on Coffee Science, Montpellier (France), 11th - 15th September 2006 = 21ème Colloque scientifique international sur le café ; 21. Internationales Wissenshaftliches Kolloquium über Kaffee ; 21e Coloquio Cientifico Internacional sobre el Café. ASIC
. Montpellier : ASIC, 450-460.
ISBN 2-900212-20-0 Colloque Scientifique International sur le Café. 21, Montpellier, France, 11 Septembre 2006/15 Septembre 2006.
Influence of the fermentation stage on the ochratoxin A production in coffee.
Suarez Quiroz Mirna Leonor, Gonzalez-Rios Oscar, Schorr-Galindo Sabine, Guyot Bernard, Barel Michel, Guiraud Joseph-Pierre.
2007.
In : 21st International Conference on Coffee Science, Montpellier (France), 11th - 15th September 2006 = 21ème Colloque scientifique international sur le café ; 21. Internationales Wissenshaftliches Kolloquium über Kaffee ; 21e Coloquio Cientifico Internacional sobre el Café. ASIC
. Montpellier : ASIC, 231-235.
ISBN 2-900212-20-0 Colloque Scientifique International sur le Café. 21, Montpellier, France, 11 Septembre 2006/15 Septembre 2006.
Influence of coffee processing, water activity, temperature and pH on mould growth and ochratoxin A production in coffee.
Suarez Quiroz Mirna Leonor, Gonzalez Rios Oscar, Barel Michel, Guyot Bernard, Galindo-Schorr Sabine, Guiraud Joseph-Pierre.
2005.
In : 20th International Conference on Coffee Science, 11-15 October 2004, Bangalore, India = 20ème Colloque Scientifique International sur le Café ; 20. Internationales Wissenshaftliches Kolloquium über Kaffee ; 20e Coloquio Cientifico Internacional sobre el Café. ASIC
. Paris : ASIC, 477-480.
ISBN 2-900212-19-7 Colloque Scientifique International sur le Café. 20, Bangalore, Inde, 11 Octobre 2004/15 Octobre 2004.
Communication par affiche
Effect of roasting on the ochratoxin A (OTA) reduction in green coffee beans.
Castellanos-Onorio Olaya, Guyot Bernard, Fontana-Tachon Angélique, Guiraud Joseph-Pierre, Galindo Sabine, Suarez Quiroz Mirna Leonor, Durand Noël.
2010.
In : VIth Latin American Congress on Mycotoxicology, June 27 - July 1, 2010, Merida, Mexique. Latin American Society of Mycotoxicology
. s.l. : s.n., 1 p.
Latin American Congress on Mycotoxicology. 6, Merida, Mexique, 27 Juin 2010/1 Juillet 2010.
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Communication sans actes
Diferenciación de tratamientos post-cosecha o de zonas geográficas con PCRDGGE.
Durand Noël, Suarez Quiroz Mirna Leonor, Meile Jean-Christophe, Fontana Angélique, Macia Isabel, Bastide Philippe, Martinez Amaury, Montet Didier.
2013.
In : Ve Congreso Venezolano de ciencia y tecnología de Alimentos, 29-31 mai 2013, Caracas, Venezuela
. Caracas : ICTA, Résumé, 1 p.
Congreso Venezolano de ciencia y tecnología de Alimentos. 5, Caracas, Venezuela, 29 Mai 2013/31 Mai 2013.
Dynamics and Biodiversity of microorganisms (fungi and yeast) by PCR-DGGE, with the objective of understanding Ochratoxin production on coffee beans.
Montet Didier, El Sheikha Aly, Suarez Quiroz Mirna Leonor, Gonzales-Rios Oscar, Nganou Donkeng Nadège, Durand Noël.
2011.
In : 1st International CIGR Workshop on Food Safety: Advances and Trends, 14-15 Apris 2011, Dijon, France
. s.l. : s.n., 2 p.
International CIGR Workshop on Food Safety: Advances and Trends. 1, Dijon, France, 14 Avril 2011/15 Avril 2011.
Characterization of the aroma of roasted coffee : Impact of wet post-harvest processing stage.
Gonzalez-Rios Oscar, Suarez Quiroz Mirna Leonor, Boulanger Renaud, Barel Michel, Guyot Bernard, Guiraud Joseph-Pierre, Schorr-Galindo Sabine.
2006.
In : International Scientific Congress on Food Science and Food Biotechnology in Developing Countries, 16-18 October 2006, Coahuila, Mexico. Mexican Association of Food Science ; AMECA
. s.l. : s.n., 113-118.
International Scientific Congress on Food Science and Food Biotechnology in Developing Countries, Coahuila, Mexique, 16 Octobre 2006/18 Octobre 2006.
Thèse
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