Agritrop
Accueil

Parcourir par Affiliation d'auteur

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Type de document | Année de publication | Aucun

Nombre de documents : 5.

Evolution of the nutritional value of tomato products from the field to the cans : impact of harvesting and processing methods on macro and micro-element contents and lycopene bioaccessibility. Page D., Labadie C., Degrou A., Giovinazzo R., Brat Pierre, Georgé Stéphane, Renard C.M.G.C.. 2013. In : Proceedings of the Twelfth International Symposium on the processing tomato, Beijing, China, June 9-11, 2012. Camara Montana (ed.), Guitong Li (ed.), Colvine Sophie (ed.). ISHS. Louvain : ISHS [Belgique], 189-194. (Acta Horticulturae, 971) ISBN 978-90-6605-715-9 International Symposium on the Processing Tomato. 12, Pékin, Chine, 9 Juin 2012/11 Juin 2012.
[img]

Daily polyphenol intalke in France from fruit and vegetables. Brat Pierre, Georgé Stéphane, Bellamy Annick, Du Chaffaut Laure, Scalbert Augustin, Mennen Louise, Arnault Nathalie, Amiot Marie Josèphe. 2006. Journal of Nutrition, 136 (9) : 2368-2373.
[img]

Rapid determination of polyphenols and vitamin C in plant-derived products. Georgé Stéphane, Brat Pierre, Alter Pascaline, Amiot Marie Josèphe. 2005. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 53 (5) : 1370-1373.
[img]

Improvement of a colorimetric assay for the determination of total dietary polyphenols in order to complete food composition tables. Georgé Stéphane, Brat Pierre, Brillouet Jean-Marc, Scalbert Augustin, Amiot Marie Josèphe. 2004. In : Premier congrès "Polyphenols food health", février 2004, Vichy, France. s.l. : s.n., 1 p. Congress Polyphenols Food Health. 1, Vichy, France, Février 2004.
[img]
Prévisualisation

Aptitude technologique du riz camarguais pour la transformation appertisée. Tisne Corine, Bartholin Gérard, Faure Jacques, Pons Brigitte, Francalanci Philippe. 1997. Paris : CTCPA, 83 p. (Information technique CTCPA, 132)

Liste générée le Fri Jul 12 04:09:52 2024 CEST.