Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Affiliation d'auteur
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Type de document
|
Année de publication
|
Aucun
Nombre de documents :
2
.
Enzymatic solubilization of arabinoxylans from native extruded, and high-shear-treated rye bran by different endo-xylanases and other hydrolizing enzymes.
Figueroa-Espinoza Maria-Cruz, Poulsen Charlotte, Borch Soe Jorn, Zargahi Masoud Rajabi, Rouau Xavier. 2004.
Journal of Agricultural and Food Chemistry
,
52
(13) : 4240-4249.
https://doi.org/10.1021/jf034809h
Enzymatic solubilization of arabinoxylans from isolated rye pentosans and rye flour by different endo-xylanases and other hydrolyzing enzymes. Effect of a fungal laccase on the flour extracts oxidative gelation.
Figueroa-Espinoza Maria-Cruz, Poulsen Charlotte, Borch Soe Jorn, Zargahi Masoud Rajabi, Rouau Xavier. 2002.
Journal of Agricultural and Food Chemistry
,
50
(22) : 6473-6484.
https://doi.org/10.1021/jf0255026
Liste générée le
Fri Oct 18 03:48:48 2024 CEST
.