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Nombre de documents : 6.

2024

Resilience - and collapse - of local food systems in conflict affected areas; reflections from Burkina Faso. Bene Christophe, Maître d'Hôtel Elodie, Pelloquin Raphaël, Badaoui Outman, Garba Faroukou, Sankima Jocelyne. 2024. World Development, 176:106521, 13 p.
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2023

Resilience of food system actors to armed conflicts: Empirical insights from Burkina Faso. Maitre D'Hotel Elodie, Bene Chris, Pelloquin Raphaël, Badaoui Outman, Gharba Faroukou, Sankima Jocelyne. 2023. Food Security, 15 : 1275-1292.
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The true cost of food: A preliminary assessment. Hendriks Sheryl, De Groot Ruiz Adrian, Herrero Acosta Mario, Baumers Hans, Galgani Pietro, Mason-D'Croz Daniel, Godde Cécile, Waha Katharina, Kanidou Dimitra, Von Braun Joachim, Benitez Mauricio, Blanke Jennifer, Caron Patrick, Fanzo Jessica, Greb Friederike, Haddad Lawrence, Herforth Anna, Jordaan Danie, Masters William, Sadoff Claudia, Soussana Jean-François, Tirado Maria Cristina, Torero Maximo, Watkins Matthew. 2023. In : Science and innovations for food systems transformation. Von Braun Joachim (ed.), Afsana Kaosar (ed.), Fresco louise O. (ed.), Hassan Mohamed Hag Ali (ed.). Cham : Springer, 581-601. ISBN 978-3-031-15702-8
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2022

Assessing local food systems' resilience in conflict affected areas. Results from a pilot study in the Yagha province in Burkina Faso. Bene Christophe, Maître d'Hôtel Elodie, Pelloquin Raphaël, Badaoui Outman, Garba Faroukou, Sankima Jocelyne, Konfé Zakaria, Botoni Guy Stephane. 2022. Rome : Bioversity International-CIAT, 24 p.
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Évaluation de la résilience des systèmes alimentaires locaux dans les zones de conflits armés. Résultats d'une étude pilote dans la province de Yagha au Burkina Faso. Bene Christophe, Maître d'Hôtel Elodie, Pelloquin Raphaël, Badaoui Outman, Garba Faroukou, Sankima Jocelyne, Konfé Zakaria, Botoni Guy Stephane. 2022. Rome : Bioversity International-CIAT, 7 p.
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2021

The true cost and true price of food. Hendriks Sheryl, De Groot Ruiz Adrian, Herrero Acosta Mario, Baumers Hans, Galgani Pietro, Mason-D'Croz Daniel, Godde Cécile, Waha Katharina, Kanidou Dimitra, Von Braun Joachim, Benitez Mauricio, Blanke Jennifer, Caron Patrick, Fanzo Jessica, Greb Friederike, Haddad Lawrence, Herforth Anna, Jordaan Danie, Masters William, Sadoff Claudia, Soussana Jean-François, Tirado Maria Cristina, Torero Maximo, Watkins Matthew. 2021. In : Science and Innovationsfor Food Systems Transformation and Summit Actions. Papers by the Scientific Group and its partners in support of the UN Food Systems Summit. New York : SC-FSS ISBN 978-3-031-15702-8 United Nations Food Systems Summit, New York, États-Unis, 23 Août 2021/23 Septembre 2021.
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