Agritrop
Accueil

Parcourir par Mots clés libres

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun

Nombre de documents : 2.

Experimental data on filtration-consolidation dewatering kinetics of different cassava flours. Van Der Werf Léa, Chiadò Rana Alisia, Chapuis Arnaud, Delpech Charlotte, Wisniewski Christelle, Courtois Brigitte. 2024. Data in Brief, 55:110600, 12 p.
[img]
Prévisualisation

Standard Operating Protocol for Determination of Bi-extensional viscosity of pounded yam by Lubricated Squeezing Flow (LSF) method. Biophysical characterization of quality traits, WP2. Arufe Vilas Santiago, Ayetigbo Oluwatoyin (collab.), Domingo Romain (collab.), Mestres Christian (collab.). 2023. Montpellier : RTBfoods Project-CIRAD, 19 p.
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Fri Sep 26 15:42:02 2025 CEST.