Agritrop
Accueil

Parcourir par Mots clés libres

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun

Nombre de documents : 4.

Evaluating sustainable food system innovations: A global toolkit for cities. Valette Elodie (ed.), Blay-Palmer Alison (ed.), Intoppa Beatrice (ed.), Di Battista Amanda (ed.), Roudelle Ophélie (ed.), Chaboud Géraldine (ed.). 2023. Abingdon : Routledge, 252 p. (Routledge Studies in Food, Society and the Environment) ISBN 978-1-032-25881-2
[img]
Prévisualisation

Urbal methodological guide. Valette Elodie, Blay-Palmer Alison, Lepiller Olivier, Intoppa Beatrice, Roudelle Ophélie, Di Battista Amanda, Perignon Marlène. 2023. Montpellier : CIRAD-Wilfrid Laurier University-L'Institut Agro-Està, 38 p.
[img]
Prévisualisation
[img]
Prévisualisation

Unfolding the impacts of food innovations on food systems' sustainability through a participatory methodology. The example of the Baltimore food policy initiative (USA). Orta-Aleman Dania, Palmer Anne, Valette Elodie. 2019. . Mexico : s.n., 2 p. International Congress on Food Justice and Sovereignty in the Americas (JySALA), Mexico, Mexique, 28 Octobre 2019/31 Octobre 2019.
[img] [img]

Liste générée le Thu Nov 21 14:49:20 2024 CET.