Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Mots clés libres
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
4
.
Article de revue
Chelating peptides from rapeseed meal protein hydrolysates: identification and evaluation of their capacity to inhibit lipid oxidation.
Beaubier Sophie, Durand Erwann, Lenclume Charles, Fine Frédéric, Aymes Arnaud, Framboisier Xavier, Kapel Romain, Villeneuve Pierre. 2023.
Food Chemistry
,
422
:136187, 9 p.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2023.136187
MALDI-MS/MS of N-Terminal TMPP-Acyl peptides: A worthwhile tool to decipher protein N-Termini.
Fernandez Bernard, Armengaud Jean, Subra Gilles, Enjalbal Christine. 2022.
European Journal of Organic Chemistry
,
21
, n.spéc. Institute Feature: IBMM Montpellier:e202101549, 8 p.
https://doi.org/10.1002/ejoc.202101549
Optimization of selective hydrolysis of cruciferins for production of potent mineral chelating peptides and napins purification to valorize total rapeseed meal proteins.
Kaugarenia Nastassia, Beaubier Sophie, Durand Erwann, Aymes Arnaud, Villeneuve Pierre, Lesage François, Kapel Romain. 2022.
Foods
,
11
(17), n.spéc. High-Value Products from Food Wastes:2618, 16 p.
https://doi.org/10.3390/foods11172618
Prévisualisation
High metal chelating properties from rapeseed meal proteins to counteract lipid oxidation in foods: Controlled proteolysis and characterization.
Durand Erwann, Beaubier Sophie, Fine Frédéric, Villeneuve Pierre, Kapel Romain. 2021.
European Journal of Lipid Science and Technology
,
123
(6):2000380, 12 p.
https://doi.org/10.1002/ejlt.202000380
Liste générée le
Sat Dec 14 17:15:17 2024 CET
.