Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Mots clés libres
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
2
.
Use of Arrowroot (
Maranta Arundinacae
L.) and canna (
Canna edulis
Ker) for the formulation of products, including baked and confectionery staple goods.
Perez ELEVINA, Gibert Olivier, Lares Mary, Hernandez Maria Soledad. 2024. In : Traditional starch food products: Application and processing. Volume 4 - Underground starchy crops of South American origin: production, processing, utilization and economic perspectives. Cereda Marney Pascoli (ed.), Vilpoux Olivier François (ed.)
. Londres : Academic Press
, 237-250. ISBN 978-0-323-90844-3
https://doi.org/10.1016/B978-0-323-90844-3.00013-5
Traditional foods favorable to gut microbiota? Project design support (FSPI) based on the ImpresS ex ante approach. Proceedings of the workshop held at the University of the Western Cape, Cape Town (South Africa), August 31st - September 1st, 2023.
Tovar Claire, Alpha Arlène, Raison Emmanuel, Hasnaoui Amri Nabil. 2023. Montpellier : CIRAD, 31 p.
Liste générée le
Thu Dec 19 09:47:23 2024 CET
.