Nombre de documents : 4.
Article de revue
Co-designing zoonotic diseases prevention practices when people depend on wild meat.
Efoua Tomo Natacha, Pouliquen Aude, Boupana Mapeyi Gilles Aurélien, Makouloutou-Nzassi Patrice, N’dilimabaka Nadine, Ngoubangoye Barthélémy, Cornélis Daniel, Lebel Sébastien, Peyre Marie-Isabelle, Olive Marie-Marie, Vanthomme Hadrien Pierre André, Maganga Gaël Darren, Delabouglise Alexis.
2025.
One Health,
20:101074, 10 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Chapitre d'ouvrage
The food system.
Figuié Muriel, Munsaka Luzibo Ottilia, Dzingirai Vupenyu, Lepiller Olivier, Chileshe Mutale.
2022.
In : Towards sustainable wildlife management: An in-depth study for the promotion of community conservancies in Zambia and Zimbabwe. Grimaud Patrice (ed.), Gumbo Davidson (ed.), Le Bel Sébastien (ed.)
. Rome : FAO-CIRAD-CIFOR-WCS, 109-123.
(SWM Technical Report Series, April)
ISBN 978-92-5-135920-4
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Liste générée le Tue Sep 23 06:06:22 2025 CEST.