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Prospects for cassava starch in Vietnam

Thanh Ha D., Tru L.C., Henry Guy. 1996. Prospects for cassava starch in Vietnam. In : Cassava flour and starch : progress in research and development. Dufour Dominique (ed.), O'Brien Gerard M. (ed.), Best Rupert (ed.). CIRAD-SAR. Cali : CIAT, 78-88. (CIAT Publication, 271) ISBN 958-9439-88-8 International Meeting on Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 Janvier 1994/15 Janvier 1994.

Communication avec actes
Texte intégral non disponible.

Autre titre : Perspectives pour l'amidon de manioc au Vietnam

Résumé : The analysis of current cassava starch use and proportion of starch in different end products reveals that food processing, house consumption, textiles and glucose are the current major cassava starch consumers. Demand for cassava starch by the year 2000 is expected to be more than twice the present level. The trend of cultivated areas in Vietnam shows that the area planted to cassava is decreasing and productivity is only slightly increasing. because cassava area cannot be increased, extra supplies can be obtained only by intensifying cassava production

Mots-clés Agrovoc : manioc, tapioca, collecte de données, utilisation, secteur agroindustriel, industrie textile, industrie pharmaceutique, politique de marché, exportation

Mots-clés géographiques Agrovoc : Viet Nam

Classification Agris : E10 - Économie et politique agricoles
E21 - Agro-industrie

Auteurs et affiliations

  • Thanh Ha D.
  • Tru L.C.
  • Henry Guy

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/465103/)

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