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Résultats pour : "Viscoélasticité"

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Nombre de documents : 4.

2021

Role of dough viscoelastic properties and rice variety in the thermal expansion and the quality of unconventional rice-based bread: Case of steamed-cooked "Ablo". Dahdouh Layal, Hounsou Mathias, Matignon Brigitte, Ricci Julien, Madode Yann Emeric, Hounhouigan Joseph Djidjoho, Akissoé Noël, Mestres Christian. 2021. International Journal of Food Science and Technology, 56 (9), n.spéc. NANOTECHNOLOGY : 4615-4626.
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2012

The effect of the G-layer on the viscoelastic properties of tropical hardwoods. McLean Jean Paul, Arnould Olivier, Beauchêne Jacques, Clair Bruno. 2012. Annals of Forest Science, 69 (3) : 399-408.
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1989

Module dynamique et frottement intérieur dans le bois. Mesures sur poutres flottantes en vibrations naturelles. Bordonné Pierre Antoine. 1989. Nancy : INPL, 136 p. Thèse doctorat : Sciences du bois : Institut national polytechnique de Lorraine
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