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Résultats pour : "acide férulique"

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Nombre de documents : 10.

2023

Challenges and advances in biotechnological approaches for the synthesis of canolol and other vinylphenols from biobased p-hydroxycinnamic acids: A review. Lomascolo Anne, Odinot Elise, Villeneuve Pierre, Lecomte Jérôme. 2023. Biotechnology for Biofuels and Bioproducts, 16:173, 16 p.
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2017

Effects of different lipophilized ferulate esters in fish oil-enriched milk: partitioning, interaction, protein, and lipid oxidation. Qiu Xujian, Jacobsen Charlotte, Villeneuve Pierre, Durand Erwann, Moltke Sorensen Ann-Dirit. 2017. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 65 (43) : 9496-9505.
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2015

Alkyl chain length impacts the antioxidative effect of lipophilized ferulic acid in fish oil enriched milk. Moltke Sorensen Ann-Dirit, Sieron Lyneborg Karina, Villeneuve Pierre, Jacobsen Charlotte. 2015. Journal of Functional Foods, 18 (Part B) : 959-967.
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Effect of boiling on phenolic profiles determined using HPLC/ESI-LTQ-Orbitrap-MS, physico-chemical parameters of six plantain banana cultivars (Musa sp). Passo Tsamo Claudine Valérie, Herent Marie-France, Tomekpé Kodjo, Happi Emaga Thomas, Quetin Leclercq Joëlle, Rogez Hervé, Larondelle Yvan, Andre Christelle M.. 2015. Journal of Food Composition and Analysis, 44 : 158-169.
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2014

Antioxidant properties and efficacies of synthesized alkyl caffeates, ferulates, and coumarates. Moltke Sorensen Ann-Dirit, Durand Erwann, Laguerre Mickaël, Bayrasy Christelle, Lecomte Jérôme, Villeneuve Pierre, Jacobsen Charlotte. 2014. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 62 (52) : 1253-12562.
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Vanillin formation from ferulic acid in Vanilla planifolia is catalysed by a single enzyme. Gallage Nethaji J., Hansen Esben H., Kannangara Rubini, Olsen Carl Erik, Motawia Mohammed Saddik, Jorgensen Kirsten, Holme Inger, Hebelstrup Kim, Grisoni Michel, Moller Birger Lindberg. 2014. Nature Communications, 5 (4037), 14 p.
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2010

Free and bound cinnamic acid derivatives in Corsica sweet blond oranges. Carrera Eric, Vall Ould El Kebir Mohamed, Jacquemond Camille, Luro François, Lozano Yves, Gaydou Emile M.. 2010. Natural Product Communications, 5 (3) : 435-44.
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1997

1996

Esterification enzymatique : application aux acides phénols du café vert. Bosquette B.. 1996. Marseille : Université d'Aix-Marseille 3, 45 p. Mémoire de fin d'études : Université de droit, d'économie et des sciences d'Aix-Marseille

1993

Quelques acides phénols particuliers des fèves de caféiers sauvages malgaches et africains. Rakotomalala Jean-Jacques, Cros Emile, Charrier A.. 1993. In : Quinzième colloque scientifique international sur le café, Montpellier (France), 6-11 juin 1993 = Fifteenth international scientific colloquium on coffee. ASIC. Paris : ASIC, 637-643. ISBN 2-900212-14-6 Colloque scientifique international sur le café. 15, Montpellier, France, 6 Juin 1993/11 Juin 1993.
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