Nombre de documents : 24.
2013
Evaluation of the chemical composition of Pentadesma butyracea butter and defatted kernels.
Tchobo Paul Fidèle, Alitonou Guy Alain, Noudogbessi Jean-Pierre, Laguerre Mickaël, Baréa Bruno, Piombo Georges, Natta Armand K., Villeneuve Pierre, Soumanou Mohamed Mansourou, Souhounhloue Dominique.
2013.
International Journal of Biosciences,
3 (1) : 101-108.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
2011
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
2010
2009
2008
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
2007
1995
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1994
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1983
1970
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1962
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1961
1960
1959
1958
1956
1955
1954
1953
1952
1951
1950
1948
Liste générée le Mon Mar 10 02:04:47 2025 CET.