Nombre de documents : 17.
2022
Multiplex CRISPR/Cas9‑mediated knockout of the phytoene desaturase gene in Coffea canephora.
Casarin Tatiane, Chagas Freitas Natália, Terassi Pinto Renan, Breitler Jean-Christophe, Zebral Rodrigues Leonardo Augusto, Marraccini Pierre, Etienne Hervé, Cardamone Diniz Leandro Eugenio, Carvalho Andrade Alan, Vilela Paiva Luciano.
2022.
Scientific Reports,
12:17270, 10 p.
Prévisualisation |
2020
Effect of Moringa oleifera leaf powder on drying kinetics, physico-chemical properties, ferric reducing antioxidant power, α-tocopherol, β-carotene and lipid oxidation of dry pork sausages during processing and storage.
Mukumbo Felicitas, Descalzo Adriana Maria, Collignan Antoine, Hoffman Louwrens Christian, Servent Adrien, Muchenje Voster, Arnaud Elodie.
2020.
Journal of Food Processing and Preservation,
44 (1):e14300, 12 p.
Prévisualisation |
2015
2014
Prediction of carotenoids, cyanide and dry matter contents in fresh cassava root using NIRS and Hunter color techniques.
Sanchez Teresa, Ceballos Hernan, Dufour Dominique, Ortiz D., Morante Nelson, Calle Fernando, Zum Felde Thomas, Dominguez Morgane, Davrieux Fabrice.
2014.
Food Chemistry,
151 : 444-451.
2013
Prévisualisation |
2012
2011
Prévisualisation |
2010
2007
2005
Qualité nutritionnelle des jus d'agrume : estimation in vitro de la biodisponibilité de la [bêta]-cryptoxanthine.
Dhuique-Mayer Claudie, Ollitrault Patrick, Borel Patrick, Amiot Marie Josèphe.
2005.
In : 2ème Congrès de la Société Française de Nutrition, 17-19 novembre 2005, Marseille, France
. Montpellier : Cirad, 1 p.
Congrès de la Société Française de Nutrition. 2, Marseille, France, 17 Novembre 2005/19 Novembre 2005.
Prévisualisation |
2003
Liste générée le Mon Dec 16 04:46:40 2024 CET.