Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Mots clés libres
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2021
|
2019
|
2018
|
2016
|
2015
Nombre de documents :
8
.
2021
Determination of bacterial population and the presence of pesticide residues from some Cameroonian smoked and dried fish.
Maïworé Justine, Tatsadjieu Ngoune Leopold, Koné Koumba Mahi, Metayer Isabelle, Montet Didier, Durand Noël. 2021.
Scientific African
,
13
:e00886, 12 p.
https://doi.org/10.1016/j.sciaf.2021.e00886
Prévisualisation
2019
Differentiation and quantification of the ochratoxin A producers
Aspergillus ochraceus
and
Aspergillus westerdijkiae
using PCR-DGGE.
Durand Noel, Fontana Angélique, Meile Jean-Christophe, Suárez Quiroz Mirna, Schorr-Galindo Sabine, Montet Didier. 2019.
Journal of Basic Microbiology
,
59
(2) : 158-165.
https://doi.org/10.1002/jobm.201800172
Identification of yeasts present in artisanal yoghurt and traditionally fermented milks consumed in the northern part of Cameroon.
Maïworé Justine, Tatsadjieu Ngoune Leopold, Piro-Metayer Isabelle, Montet Didier. 2019.
Scientific African
,
6
:e00159, 9 p.
https://doi.org/10.1016/j.sciaf.2019.e00159
Prévisualisation
2018
Geographical origin traceability of foodstuffs using a molecular technique PCR-DGGE.
Montet Didier, Kouakou Amenan Clémentine, Hamdouche Yasmine, Teyssier Corinne, Rychlik Tomasz, Tatsadjieu Ngoune Léopold, Froeder Arcuri Edna. 2018. In : Food traceability and authenticity: analytical techniques. Didier Montet (ed.), Ramesh C Ray (ed.)
. Boca Raton : CRC Press
, 137-154. (Food Biology Series) ISBN 978-1-4987-8842-7
2016
Application of PCR-DGGE to the study of dynamics and biodiversity of microbial contaminants during the processing of
Hibiscus sabdariffa
drinks and concentrates.
Ndiaye Ndeye Adiara, Hamdouche Yasmine, Kane Ale, Cisse Mady, Berthiot Laurent, Touré-Kané N. Coumba, Montet Didier. 2016.
Fruits
,
71
(3) : 141-149.
https://doi.org/10.1051/fruits/2016001
Prévisualisation
Discrimination of post-harvest coffee processing methods by microbial ecology analyses.
Hamdouche Yasmine, Meile Jean-Christophe, Nganou Donkeng Nadège, Durand Noel, Teyssier Corinne, Montet Didier. 2016.
Food Control
,
65
: 112-120.
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2016.01.022
How to determine the geographical origin of seafood?
El Sheikha Aly, Montet Didier. 2016.
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
,
56
(2) : 306-317.
https://doi.org/10.1080/10408398.2012.745478
2015
Discrimination des fruits issus de l'agriculture biologique par analyse comparative de leurs communautés microbiennes.
Bigot Céline. 2015. Montpellier : Montpellier SupAgro, 204 p. Thèse de doctorat : Biotechnologie, microbiologie : Montpellier SupAgro Centre international d'études supérieures en sciences agronomiques
Prévisualisation
Liste générée le
Mon Nov 18 16:24:26 2024 CET
.