Agritrop
Accueil

Parcourir par Mots clés libres

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2024 | 2022 | 2017 | 2009

Nombre de documents : 5.

2024

Assessing postharvest losses in Sub-Saharan food systems: The case of Ivorian mango. Bancal Victoria, Koffi Konan Jean Mathias, Faye Emile, Sirdey Ninon, Belmin Raphaël, Malézieux Eric. 2024. . Elsevier, KU Leuven, Wageningen Universiy and Research. Louvain : Elsevier, 1 p. Global Food Security Conference. 5, Louvain, Belgique, 9 Avril 2024/12 Avril 2024.
[img]
Prévisualisation

2022

Post-harvest maturation of Hevea brasiliensis latex coagula: Ranking of the key drivers of the mesostructure and physical properties of natural rubber. Noinart Jidapa, Bonfils Frédéric, Musigamart Natedao, Sainte Beuve Jérôme, Flori Albert, Liengprayoon Siriluck, Rattanaporn Kittipong, Granet Françoise, Vaysse Laurent. 2022. Journal of Rubber Research, 25 : 5-18.
[img]

2017

Impact of technological post-harvest processing on the production of chocolate aroma compounds in raw cocoa beans originated from Côte d'Ivoire. Koné Maï K., Bony Koffi P., Guehi Tagro Simplice, Lebrun Marc, Durand Noël, Fontana Angélique, Montet Didier, Boulanger Renaud. 2017. In : 4th International Congress on Cocoa Coffee and Tea. Turin : s.n., 1 poster International Congress on Cocoa Coffee and Tea. 4, Turin, Italie, 25 Juin 2017/28 Juin 2017.
[img]
Prévisualisation

2009

Formación del aroma del cacao Criollo (Theobroma cacao L.) en función del tratamiento poscosecha en Venezuela. Portillo Elvis, Labarca María, Grazziani Lucia, Cros Emile, Assemat Sophie, Davrieux Fabrice, Boulanger Renaud, Marcano Maria. 2009. UDO Agricola, 9 (2) : 458-468.
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Thu Nov 21 21:20:54 2024 CET.